Promiennik podczerwieni | 175 W | Z przełącznikiem oszczędzania energii | (5 m gumowy kabel)
- Nadaje się do wszystkich lamp podczerwieni do 175 W
- 5 m kabla
- Testowany zgodnie z normami GS/CE/EN
Klatka ochronna do lamp na podczerwień w wersji profesjonalnej, ze szczelinami wentylacyjnymi zapewniającymi optymalną cyrkulację powietrza. Klatka ochronna jest odpowiednia dla wszystkich lamp i promienników podczerwieni o maksymalnej mocy 175 W. Wytrzymały aluminiowy ekran o średnicy 21 cm jest wsparty na ocynkowanej siatce.
Wchodzący w zakres dostawy pleciony łańcuch z hakiem sufitowym jest również ocynkowany i ma nośność co najmniej 20 kg. Dla zwiększenia bezpieczeństwa, element ten jest również testowany zgodnie z normami GS/CE i EN. Klatka bezpieczeństwa jest również bryzgoszczelna (IPX4) i izolowana.
Ta klatka bezpieczeństwa ma również przełącznik oszczędzania energii o 50%, który może zmniejszyć moc (np. zmniejsza moc ze 175 W do 90 W).
- Nadaje się do wszystkich lamp podczerwieni do 175 W
- 5 m kabla
- Testowany zgodnie z normami GS/CE/EN
| Numer części | Kategoria | Odpowiedni do | Gwarancja | Materiał | Kolor | Zawartość | Zawartość (sztuki) | Pojemność | Moc | Pojemność | Zasilanie | Długość | Szerokość | Wysokość | Głębokość | Średnica | Rodzaj opakowania | Cena | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Nr. Art. 38116613 |
Kategoria:
product.detail.category./article attributes/product groups/livestock/radiantWarmer |
Odpowiedni do:
Cielę, Koza, Jagnie, Drób, Trzoda chlewna |
Materiał:
product.detail.material./article attributes/material/aluminium |
Kolor:
|
Zawartość (sztuki):
1
|
Moc:
175 W
|
Rodzaj opakowania:
Opakowanie
|
||||||||||||
| Nr. Art. 38116613001 |
Kategoria:
product.detail.category./article attributes/product groups/livestock/radiantWarmer |
Odpowiedni do:
Cielę, Koza, Jagnie, Drób, Trzoda chlewna |
Materiał:
product.detail.material./article attributes/material/aluminium |
Kolor:
|
Zawartość (sztuki):
1
|
Moc:
175 W
|
Rodzaj opakowania:
Opakowanie
|